Over

Wij zijn een team van bedrijfsarchitecten en software ingenieurs gespecialiseerd in het implementeren van Odoo bij vooruitstrevende bedrijven.

 

Officiƫle Odoo partner

Odoo steunt op regionale partners voor het uitrollen van de software. Als erkende Odoo partner hebben we niet alleen een wereldwijd en uitgebreid partnernetwerk ter beschikking maar hebben we steeds ook een directe lijn met Odoo zelf.

 

24/7 ondersteuning

Wij begrijpen zeer goed dat jouw Odoo systeem bedrijfskritisch is en dus mag je van onze bedrijfsarchitecten en software ingenieurs verwachten dat ze klaar staan om jouw team en Odoo systeem te allen tijde te ondersteunen. 

 

Toparchitecten en -ingenieurs

Wij vinden ons menselijk kapitaal onze belangrijkste troef. Wij geloven dat wij jou het best kunnen ondersteunen met een mix van universitair geschoolde specialisten in bedrijfsarchitectuur en software ingenieurstechnieken. 

 

Vaste maandelijkse kostprijs

Wij beogen om duurzame relaties op te bouwen met duidelijke afspraken. Daarom vinden we het belangrijk dat je vooraf precies weet wat onze werkwijze is en welke vaste kosten je hiervoor dient te budgetteren.

 

Specialist in maatwerk

Dankzij het open source model kan je jouw eigen Odoo applicaties laten bouwen ter ondersteuning van jouw unieke bedrijfsprocessen. Onze software ingenieurs staan paraat om jou hierin te begeleiden als hun kernactiviteit.