Over

Wij zijn een duurzaam en transparant architecten- en ingenieursbureau gespecialiseerd in het bouwen en ondersteunen van informatiesystemen voor bedrijfsbeheer. 

Specialist

Wij hebben een ruime expertise in huis door kennis en ervaring te hebben opgebouwd in het uitrollen van bedrijfsinformatiesystemen in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Wij vinden menselijk kapitaal de belangrijkste troef en zijn dus continu op zoek naar de beste architecten en ingenieurs in ons vakgebied. Daarnaast hebben we als Odoo partner niet alleen een wereldwijd en uitgebreid partnernetwerk ter beschikking maar hebben we steeds een directe lijn met Odoo zelf.

Duurzaam

Wij trachten steeds een werkrelatie op lange termijn uit te bouwen waarin we gelijkwaardige partners zijn. Wij zien onszelf niet zomaar als uitvoerende techneuten maar voelen ons verantwoordelijk en zullen ook strategisch en operationeel advies geven alsof jouw onderneming de onze zou zijn. Je mag dus van ons ook zeker verwachten dat we een tandje bijsteken als dat nodig is.

Transparant

Een goede werkrelatie berust op vertrouwen en dat wordt volgens ons in de hand gewerkt door goede afspraken en duidelijke communicatie. Daarom vinden we het belangrijk dat je vooraf weet wat onze werkwijze is en hoeveel jou dat zal kosten. Wij vinden het ook belangrijk dat de software die we implementeren te allen tijde open en jouw eigendom blijft en dat je niet vastzit aan een Odoo partner of Odoo zelf.