Klanten

Onze favoriete klanten zijn kleine en middelgrote ondernemingen in allerhande sectoren en staan open om hun volledige bedrijfssoftware in onze handen te leggen.


Ondersteunt Odoo mijn sector?

Odoo is modulair opgebouwd met ge├»ntegreerde maar ook onafhankelijke apps waarmee de meeste processen in jouw onderneming kunnen beheerd worden ongeacht in welke sector jouw onderneming zich bevindt. Laat jouw onderneming zich echter niet zomaar opdelen in een traditionele sector of heeft jouw onderneming innovatieve bedrijfsprocessen? Dan begeleiden we je graag naar de juiste standaard Odoo apps of bouwen we jouw eigen Odoo apps op maat.


Is Odoo geschikt voor de grootte van mijn bedrijf?

Wij voelen ons het meeste thuis in de kleine en middelgrote onderneming omwille van de directe lijn met de zaakvoerder en de snelheid waarmee we kunnen schakelen. Afhankelijk van jouw capaciteit kan je gemakkelijk starten met enkele Odoo apps en mettertijd uitbreiden naarmate jouw onderneming groeit. Hoewel Odoo voornamelijk in de KMO markt opereert, werken grote multinationals ook graag met Odoo.


Kan ik mijn doel bereiken met Odoo?

Als jouw doel bestaat in het verhogen van jouw winst en tevreden maken van jouw werknemers en klanten dan zitten we op de juiste golflengte. Om jouw winst te verhogen kan je enerzijds jouw omzet verhogen of anderzijds jouw kosten verlagen. Afhankelijk waar je (eerst) wenst op te focussen kan je eerder kiezen uit Odoo apps voor het beheer van jouw marketing en verkoop of eerder voor het beheer van jouw kernoperaties en financi├źn.