Odoo

Dit softwarepakket laat toe om jouw bedrijf te beheren met slechts één tool en steekt er met kop en schouders bovenuit omwille van zijn gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid.

 

Alles-in-één systeem

De grote kracht van Odoo is dat al jouw bedrijfsprocessen kunnen beheerd worden met één tool. Hierdoor kan je kosten besparen door andere tools te elimineren en tijd besparen door slechts met één tool te werken.

 

Eenvoudig in gebruik

De knappe software architectuur laat toe om jouw Odoo systeem te gebruiken met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid die in elke app terug te vinden is. Dit gemak spaart jouw team alvast veel frustraties en verloren tijd uit.

 

100% aanpasbaar

Het succes van Odoo is ongetwijfeld gebaseerd op het open source business model. Hierdoor kan je steeds jouw eigen unieke Odoo apps laten bouwen indien jouw innovatieve processen niet ondersteund worden door het huidige aanbod aan apps.

 

Miljoenen gebruikers wereldwijd

Het open source business model heeft eveneens in een sneltempo geleid tot de vorming van een community van duizenden ontwikkelaars en miljoenen gebruikers. Het delen van kennis en ondersteuning maakt jouw bedrijf onafhankelijk van één leverancier.

 

Belgische multinational

Odoo is een voorbeeld van een succesvol Belgisch product dat overal ter wereld gebruikt wordt. Dankzij de dichte nabijheid van het Belgisch hoofdkwartier en sterke partners in de buurt ben je verzekerd van een maximale ondersteuning.