Prijzen

Het totale kostenplaatje voor Odoo Enterprise omvat een licentie contract, een partner contract en eventueel een voorafbetaalde tijdblok voor maatwerk.

1. Licentie contract

Vooraleer je met Odoo Enterprise aan de slag kan, dien je een licentie contract af te sluiten met Odoo. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand op basis van het aantal nodige apps en gebruikers. In ruil hiervoor verkrijg je het recht om steeds de nieuwste versie van Odoo Enterprise te mogen gebruiken binnen jouw onderneming.  

USERS

27,50 EUR/maand/gebruiker

APPS

Vanaf 10 EUR/maand/app

2. Partner contract

Wij bieden een partner contract aan voor het totaalbeheer van jouw Odoo systeem zodat jouw onderneming zich kan focussen op haar kernactiviteiten. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand op basis van het aantal nodige apps en gebruikers. Jouw voordeel is dat deze kost voorspelbaar is en dat je deze kan spreiden.   

USERS

27,50 EUR/maand/gebruiker

APPS

Vanaf 10 EUR/maand/app

3. Projectdiensten

Voor het migreren van data en specifiek maatwerk adviseren wij een voorafbetaalde urenblok op basis van de omvang. Een dergelijke urenblok blijft steeds geldig en kan te allen tijde aangesproken worden voor aanpassingen of onderhoud. Jouw voordeel is dat je vooraf een beeld krijgt van het kostenplaatje en er ruimte is voor flexibiliteit.  

KLEIN

25 UUR

3.750 EUR

MEDIUM

50 UUR

6.250 EUR

GROOT

200 UUR

20.000 EUR