Prijzen

Het totale kostenplaatje voor Odoo Enterprise omvat de kostprijs voor de licentie, cloud, partner en eventueel de migratie van data en specifiek maatwerk.

 

1. Licentiecontract

Vooraleer je met Odoo Enterprise aan de slag kan, dien je een licentiecontract af te sluiten met Odoo. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand op basis van het aantal nodige apps en gebruikers. In ruil hiervoor verkrijgt jouw onderneming het recht voor de exploitatie en het gebruik van Odoo Enterprise.  

 

2. Cloudcontract

Om jouw Odoo systeem via internet te beheren en ten dienste van jouw medewerkers te stellen, dient een cloudcontract afgesloten te worden. Op basis van een vast bedrag per maand, huur je de nodige datacenter software, hardware en diensten voor de veilige exploitatie van jouw Odoo systeem.  

 

3. Partnercontract

Wij bieden een partnercontract aan voor het totaalbeheer van jouw Odoo systeem zodat jouw onderneming zich kan focussen op haar kernactiviteiten. Hiervoor betaal je een vaste partnercommissie per maand op basis van het aantal nodige apps en gebruikers. Jouw voordeel is dat deze kost voorspelbaar is en dat je deze kan spreiden.   

 

4. Projectdiensten

Voor het migreren van data en/of specifiek maatwerk, maken wij steeds een offerte op maat met een vaste kostprijs. In het geval van specifiek maatwerk gaat de offerte steeds gepaard met de analyse van het probleem en een ontwerp van de oplossing.  Jouw voordeel is dat je vooraf een duidelijk beeld krijgt van de gevraagde functionaliteiten en het kostenplaatje.