Diensten

De sleutel voor een succesvolle implementatie is door maximaal gebruik te maken van standaard Odoo vooraleer over te gaan naar specifieke ontwikkelingen


1. Analyse

Na een kennismakingsgesprek, starten wij steeds met het uitvoeren van een FIT/GAP analyse. De bedoeling hiervan is om na te gaan in hoeverre jouw bedrijfsprocessen door de standaard Odoo apps kunnen ondersteund worden (FIT) en waar eventueel maatwerk een meerwaarde zou zijn (GAP). Op basis hiervan maken wij een offerte met planning en budget.


2. Ontwerp

In de volgende stap organiseren wij een demo of workshop om de werking van Odoo te illustreren en beter te begrijpen binnen jouw organisatie. Hiertoe configureren wij een standaard Odoo systeem op maat dat zoveel mogelijk bedrijfsprocessen ondersteunt weliswaar nog zonder het importeren van data of specifiek maatwerk.


3. Beheer

Na goedkeuring zorgen wij voor de installatie en het totaalbeheer van jouw Odoo systeem zodat jouw medewerkers hun job zo effectief en efficiƫnt mogelijk kunnen uitvoeren. Wij staan continu ter beschikking om jullie bij te staan of uit de nood te helpen. Daarnaast denken we met jou mee en adviseren wij jullie steeds over de nieuwste mogelijkheden.


4. Ontwikkeling

Deze stap wordt na overleg uitgevoerd indien maatwerk verricht dient te worden. Dit kan bestaan uit het aanpassen of bouwen van Odoo apps op maat van jouw onderneming of bij complexe datamigraties. Hiervoor wordt een project opgestart waarbij heel nauw met jou gecommuniceerd wordt over tijdsplanning, kosten en functionaliteiten.